Hjälp med att bygga gäststuga i Varberg

Välkomna ska ni vara till foto och fritidsbloggen. Idag blir det ett lite annorlunda inlägg men jag tror att ni kommer uppskatta det ändå. Det blir ett inlägg om Bröderna Karlssons Bygg som är en byggfirma i Varberg, och de hjälpte mig med att bygga en gäststuga som jag ville ha på min trädgård.

Eftersom jag bor på västkusten och de flesta av mina vänner och familj bor mycket längre ned i landet så blir det inte att jag träffar dem så ofta. Jag har även ett väldigt litet hus och jag får inte plats med folk som sover över och det är även en till anledning till att de inte kommer hit oftare men då tänkte jag att det hade vart toppen om jag byggde en gäststuga på gården som de kan sova över i. Då hörde jag av Bröderna Karlssons Bygg och deras byggfirma i Varberg om de kunde hjälpa mig med detta och de tackade ja till jobbet. Som jag hade räknat ut så tog det ett tag att bygga denna stuga men det var helt klart värt tiden. Nu i efterhand när den är klar så matchar den huset med både färg och tag och det får den verkligen att smälta in på trädgården. Det har gått cirka 8 månader sedan den blev helt färdigställd och min familj har kommit över flera gånger och de har sovit i stugan, vilket har gjort att de har kunnat stanna i några dagar istället för att komma hit på förmiddagen och åka hem på kvällen. Det känns så skönt att kunna träffa min familj och mina kompisar och skulle det inte vara för Bröderna Karlssons Bygg och deras byggfirma i Varberg så hade detta aldrig vart möjligt. Jag tackar åter igen för detta och jag tackar er som läser detta för att ni uppskattar min blogg så mycket. Tack alla, god natt.